Om Artkrystall

Artkrystall er ledende innen krystallkunst, og siden vårt startskudd i 2012 har vi perfeksjonert kunsten med avanserte 3D-utskrifter i krystall. Vi skaper uforglemmelige gaveartikler for enhver anledning, hver med en unik sjel og tidløs skjønnhet. Vår dedikerte kunstner, Arild, håndterer hvert prosjekt med en ekspertise som kun kommer med års erfaring, og vårt verksted i Mandal er hjertet av denne utrolige prosessen.

Vi er også stolte av å kunne tilby en rekke eksklusive bordflagg, hvert flagg en individuell perle som setter prikken over i-en på enhver festlighet. Våre bordflagg er ikke bare estetiske, men også et symbol på viktigheten av feiring.

For bedrifter som ønsker å imponere, leverer vi skreddersydde firmagaver. Vårt utvalg av proft utstyr og imponerende krystaller vil utvilsomt styrke båndene med ansatte og samarbeidspartnere.

Velg Artkrystall for å omgi deg med kunstverk som fanger øyeblikkets magi og varer livet ut. Utforsk vår verden av strålende krystallkunst og la oss skape noe ekstraordinært sammen.

 

Hilsen Arild i Artkrystall

post@artkrystall.no