Kundeservice

Frakt og levering - enkel og bekymringsfri

🚚 Gratis frakt på bestillinger over 2000,- - Artkrystall gjør det rimeligere å glede seg! Din bestilling blir levert kostnadsfritt i hele Norge via Posten Norge, som vi stoler på som vår pålitelige leveringspartner.

📦 Klimanøytral servicepakke til ditt nærmeste postkontor - Vi bryr oss om miljøet. Derfor sender vi din pakke som en klimanøytral Servicepakke, så den er snart på ditt lokale postkontor, klar til å hentes.

🗺️ Internasjonal og svalbard frakt - For sendinger til Svalbard og utenlandske destinasjoner, ta kontakt med oss for prisinformasjon. Vi vil være glade for å hjelpe deg.

📆 Leveringstid som passer deg - Normalt får du din pakke innen 2-8 virkedager etter at du har sendt inn din bestilling. Og vi holder deg oppdatert! Du vil motta en SMS eller e-post med sporingsnummer så snart pakken er på vei til deg.

🌍 Spor din pakke - Hold oversikt over hvor din pakke befinner seg på posten.no. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi vil sørge for at du er oppdatert gjennom hele leveringsprosessen.

📦 Bordflagg spesialproduksjon - Vær oppmerksom på at våre håndpolerte rustfrie bordflagg har en spesiell produksjonstid på 12-17 dager. Dette sikrer at hver enkelt blir behandlet med den oppmerksomheten den fortjener.

📦 Uavhentede pakker - Skulle pakken returneres uavhentet, vil vi holde tilbake et lite gebyr på 150,- pluss fraktkostnader for å dekke våre utlegg. Vi ønsker å sikre at våre varer kommer til de som verdsetter dem.

🚫 Vi sender dessverre ikke postoppkrav - Vær oppmerksom på at våre produkter er spesiallaget for deg, og derfor sender vi dessverre ikke postoppkrav.

🔄 Retur og angrerett - Vi ønsker å sikre at du er fornøyd. Ved feil eller mangler, ta kontakt så snart som mulig på post@artkrystall.no. Husk å oppgi faktura/ordrenummer og detaljer om hva som er feil.

📦 Spesialtilpassede produkter - Vær oppmerksom på at spesiallagde produkter ikke omfattes av angreretten. Kontakt oss dersom du har spørsmål om dine spesifikke produkter.

🛡️ Vilkår og betingelser - Din tilfredshet er vår prioritet. Les våre kjøpsbetingelser for å sikre en smidig handel.

💳 Enkel betaling - I vår nettbutikk kan du velge mellom kortbetaling, Vipps eller Dibs faktura. Vår betalingsprosess er sikker og effektiv, slik at du kan glede deg over din bestilling uten bekymringer.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre ditt kjøp hos Artkrystall til en fantastisk opplevelse! 

Her finner du link til hele kundeservice:

Frakt

Retur