Hvordan vi gjør det.

Her er litt informasjon om hvordan det fungerer og hva som vi trenger for å få et bra resultat i krystallen.

Når vi får en bestilling så er det første vi ser på er bilde som vi skal bruke i krystallen. Noen ganger så mangler det litt av hode på personen og det vil bli sende rart ut i krystallen, da sender vi en mail til våre kunder og prøver å få et nytt bilde.

 

.

Oppløsningen på bilde trenger ikke å være så bra, og vi kan til og med bruke tegninger av personer eller dyr.
Når du bestiller så står det at mann må velge hvor mange personer på bilde og om mann ønsker 2D eller 3D bilde. 
Ønsker mann 2D bilde så blir det bilde med alt på i krystallen som er på bilde og bilde blir ca 2 mm tykk, se bilde som er tatt fra siden.

.

Når mann ønsker 3D bilde så får mann er produkt uten bakgrunn og personene på bilde blir i 3D.
Når kunden velger 3D bilde så må mann velge antall personer som er på bilde for da skal vi redigerer bilde til 3D, da bruker vi proffe folk som er eksperter på det. De tar betalt antall personen i bilde. Se bilde som er tatt fra siden.

Når vi har redigert bilde så får vi det tilbake etter 24 timer og kan begynne i vårt program og designe det i krystallen, ønsker mann tekst så legger vi det til og plassere det der som blir best resultat, eller ønske fra kundene.
Tekst på bilde er selvfølgelig gratis og lage. 

Noen ønsker demo og det sender vi fortløpende ut til våre kunder på mail, da må kunden bare vente på det flotte resultat vi sender, da kan mann endre før vi lager krystallen og sender de ut, det tar normalt 1-3 virkedager etter  at vi har fått bestillingen. 
Demoen blir sendte 1-3 dager etter bestilling.
Så bare vent på mailen fra oss, noen ganger kommer den i søppelposten så sjekk den også.

Etter kunden har godkjent demoen som vi har sendt på mail så lager vi den og sender den ut så fort som mulig til kunden.
Bare å glede seg til dere får den i posten.

Er du usikker om bilde kan brukes i krystall så bare send bilde på mail til oss: post@artkrystall.no så sjekker vi bilde og svarer så fort vi har mulighet for det.

Trenger du mer info så er det bare å spørre for vi ønsker du skal være sikker på at din bestilling skal bli tatt godt i mot i fra oss. 
Vi strever alltid for å få det beste resultat til våre kunder.

Vi ser fram til din bestilling eller spørsmål.

Med hilsen oss i:
ArtKrystall
Tlf 400 200 54