Gaven til den som har alt – side 1 – Artkrystall

Gaven til den som har alt

Den store dagen nærmer seg, men du er fremdeles usikker på hva du skal gi i gave. For hva gir man egentlig til personen eller paret som tilsynelatende har alt? Her gir vi deg noen gode tips som forhåpentligvis hjelper deg litt på vei.

 Du har sikkert kjent på den. Den smått paniske følelsen som sniker seg frem når du må komme opp med noe genialt å gi i gave – enten det er til en bursdag, dåp, konfirmasjon, et jubileum eller et bryllup. Ideene kverner rundt i hodet ditt, men du er lei av å gi den samme vinflaska eller dåpsskjeen du alltid ender opp med å kjøpe. Denne gangen har du lyst til å gi noe flott som virkelig gjør inntrykk, tenker du kanskje. Men hvor skal du begynne?

En litt annerledes dåpsgave

Etter at en liten prins eller prinsesse har kommet til verden, er dåpen den første store feiringen i livet til barnet, og en viktig og minneverdig seremoni for foreldre, nær familie og bekjente. Da gjelder det å finne en dåpsgave som varer lenge og står igjen som et godt minne fra dåpsdagen. Men siden dåpsbarnet selv ikke kan fortelle deg hva det ønsker seg, gjelder det å tenke utenfor boksen. En dåpsskje er kanskje et opplagt valg for mange, men det er en fare for at den bare blir gjemt unna og ruster bort i en skuff – uten at dåpsbarnet noen gang får glede av den. Prøv heller å finne en personlig gave som både kan stå fremme til pynt og samtidig vekke de gode minnene, som for eksempel denne krystallblokken med 3D-motiv av dåpsbarnet, hvor du blant annet kan få inngravert navn, dato og sted – et herlig minne å få i gave.

Den perfekte bryllupsgaven

Det er mye å tenke over når du skal kjøpe bryllupsgave. Hvor mye skal den koste? I hvilken ende av ønskelisten deres skal du begynne? Og hva trenger de egentlig? For å bidra til at brudeparet ikke ender opp med fem identiske brødristere, kan du heller gi dem et minne for livet fra den lykkeligste dagen i deres liv. Dette store krystallhjertet er den perfekte rammen til et fint bilde av bryllupsparet, og en gave som garantert vil vekke oppmerksomhet på gavebordet. Du kan også gå sammen med en av de andre gjestene og spleise på gaven. Og legger du til en lysbase til krystallhjertet, kan paret la kjærligheten skinne litt ekstra i hverdagen også!

Gave til konfirmanten

Som konfirmant er man i en alder hvor mye kan bli oppfattet som litt teit. Så hvorfor ikke ta utgangspunkt i interessene til konfirmanten når du skal velge en gave? Denne fine krystallblokken med et valgfritt 3D-motiv er for eksempel perfekt hvis du har lyst til å gi konfirmanten noe stilig å pryde ungdomsrommet med og som kanskje kan følge dem videre i livet. Dette kan for eksempel være et flott minne fra hytteturen i fjor sommer eller et bilde av en hobby eller noe konfirmanten utmerker seg i. Uansett hvilket motiv du tror konfirmanten vil sette pris på, overfører vi det til krystallblokken og gir det stilig 3D-effekt og dybdefølelse.

Ta en titt innom nettsiden vår artkrystall.no for mer inspirasjon, og lykke til med gavekjøpet!