Gaven til den som har alt


Den store dagen nærmer seg, men du er fremdeles usikker på hva du skal gi i gave. For hva gir man egentlig til personen eller paret som tilsynelatende har alt? Her gir vi deg noen gode tips som forhåpentligvis hjelper deg litt på vei.                   

 Du har sikkert kjent på den. Den smått paniske følelsen som sniker seg frem når du må komme opp med noe genialt å gi i gave – enten det er til en bursdag, dåp, konfirmasjon, et jubileum eller et bryllup. Ideene kverner rundt i hodet ditt, men du er lei av å gi den samme vinflaska eller dåpsskjeen du alltid ender opp med å kjøpe. Denne gangen har du lyst til å gi noe flott som virkelig gjør inntrykk, tenker du kanskje. Men hvor skal du begynne?

Velg de beste bildene dine.

Når du skal lage en personlig gave med bilder, er det viktig å velge de beste bildene dine. Velg bilder som har en spesiell betydning for deg eller personen du gir gaven til. Du kan også velge bilder som representerer en spesiell tid eller hendelse i livet ditt eller deres. Sørg for å velge bilder av god kvalitet som ikke er for små eller uskarpe,bilde som mangler litt av hode anbefaler vi ikke å bruke.så bruk litt tid på å finne et bilde som hele kroppen er med. Du kan også vurdere å redigere bildene for å gi dem en ekstra personlig touch.

En litt annerledes dåpsgave

Etter at en liten prins eller prinsesse har kommet til verden, er dåpen den første store feiringen i livet til barnet, og en viktig og minneverdig seremoni for foreldre, nær familie og bekjente. Da gjelder det å finne en dåpsgave som varer lenge og står igjen som et godt minne fra dåpsdagen. Men siden dåpsbarnet selv ikke kan fortelle deg hva det ønsker seg, gjelder det å tenke utenfor boksen. En dåpsskje er kanskje et opplagt valg for mange, men det er en fare for at den bare blir gjemt unna og ruster bort i en skuff – uten at dåpsbarnet noen gang får glede av den. Prøv heller å finne en personlig gave som både kan stå fremme til pynt og samtidig vekke de gode minnene, som for eksempel denne Dåpsoval med 3D-motiv av dåpsbarnet, hvor du blant annet kan få inngravert navn, dato og sted – et herlig minne å få i gave.

Leter du etter den perfekte dåpsgaven?  Artkrystall tilbyr en rekke unike og personlige gaver som vil gjøre et varig inntrykk på de nybakte foreldrene.

Bryllupsgave

 

Den perfekte bryllupsgaven

Det er mye å tenke over når du skal kjøpe bryllupsgave. Hvor mye skal den koste? I hvilken ende av ønskelisten deres skal du begynne? Og hva trenger de egentlig? For å bidra til at brudeparet ikke ender opp med fem identiske brødristere, kan du heller gi dem et minne for livet fra den lykkeligste dagen i deres liv. Dette store krystallhjertet er den perfekte rammen til et fint bilde av bryllupsparet, og en gave som garantert vil vekke oppmerksomhet på gavebordet. Du kan også gå sammen med en av de andre gjestene og spleise på gaven. Og legger du til en lysbase til krystallhjertet, kan paret la kjærligheten skinne litt ekstra i hverdagen også!
Så spørsmål er alltid hva gir mann i gave til brudeparet?

Gave til konfirmanten

Som konfirmant er man i en alder hvor mye kan bli oppfattet som litt teit. Så hvorfor ikke ta utgangspunkt i interessene til konfirmanten når du skal velge en gave? Denne fine Krystallkuber med et valgfritt 3D-motiv er for eksempel perfekt hvis du har lyst til å gi konfirmanten noe stilig å pryde ungdomsrommet med og som kanskje kan følge dem videre i livet. Dette kan for eksempel være et flott minne fra hytteturen i fjor sommer eller et bilde av en hobby eller noe konfirmanten utmerker seg i. Uansett hvilket motiv du tror konfirmanten vil sette pris på, overfører vi det til krystallkuben og gir det stilig 3D-effekt og dybdefølelse.

Konfirmasjonen er en viktig dag for mange ungdommer og deres familier i Norge. Enten det er en tradisjonell konfirmasjon i kirken eller en borgerlig humanistisk konfirmasjon, markerer denne dagen overgangen fra barn til ungdom og symboliserer en forpliktelse til å ta ansvar for sitt eget liv og tro.

Gave til konfirmanten kan være bilde fra sykkelrittet som barn eller svømmingen som ble gjort i et alt for stor svømmehall. Eller golfturnering konfirmanten vant.
Det er mange store øyeblikk i konfirmanten liv som kan minnes i en krystall.
Vår og høst er konfirmasjonene på løpene bånd, gi en hard gave i krystall og litt penger på siden av så blir konfirmanten glad.

Bordflagg

Bordflagene er med håndpoleret rustfritt bund, som mann kan gravere bilde og tekst på. Den er perfekt til fødselsdag , konfirmasjon eller til bryllupsdagen.
Har du en venn du ønsker å gi en gave til som har alt er bordflagg en fin minne for livet. Skriv noen fine ord om den personen som du er glad i på den 
håndpolerte rustfrie bunnen. 
Dette kan også brukes til firmaprofilering med firmaet logo og tekst.
De ansatte vil sette pris på en gave som står på hyllen i stuen som minnes en god tid i firmaet.

Gi gaven med kjærlighet og omtanke.

Når du gir en personlig gave med bilder, viser du mottakeren hvor mye du bryr deg. Det er ikke bare en gave, det er en gest av kjærlighet og omtanke. Ta deg tid til å velge de riktige bildene og legge til personlige detaljer som vil gjøre gaven ekstra spesiell. Ikke bare vil mottakeren sette pris på gaven, men de vil også føle seg verdsatt og elsket. Så gi gaven med kjærlighet og omtanke, og se hvordan den vil varme hjertet til mottakeren.

Julegaver til de som har alt.

Ja det er tidlig høst nå men kanskje være litt tidlig ute i år? Noen begynner i August og kjøpe gave til jule, bruk ditt bilde av noen du er glad i og så gravere vi bilde i krystall for deg, det blir i 3D og det er stilig effekt når mann ser på det.

Gleden er å gi en gave og vi lager krystallen med kjærlighet til deg.
Vi ble startet i 2012 og vi har mange års erfaring med å glede norske kunder med julegaver, dåpsgave, kjærestegave, bryllupsgave eller bare gave til en venn.

Ta en titt innom nettsiden vår artkrystall.no for mer inspirasjon, og lykke til med gavekjøpet!